16-05-2017 | Door:

Boek nu een schrijver voor de Kinderboekenweek

Boek nu een schrijver voor de Kinderboekenweek

Het loopt al flink storm met boekingen voor de Kinderboekenweek, die dit jaar plaatsvindt van 4 t/m 15 oktober. Wilt u ook een schrijver in de bibliotheek of boekhandel? Vul dan snel uw aanvraag in.

Griezelen

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Griezelen’, onder het motto ‘Gruwelijk Eng’. Kijk voor alle gruwelijk enge programma’s bij de campagne van de Kinderboekenweek 2017. Ruim 100 auteurs en illustratoren uit ons bestand hebben een oeuvre en speciaal programma dat past binnen het thema van de Kinderboekenweek. Tijdens zo’n bijzondere ontmoeting beleven kinderen hoe een schrijver een enge wereld creëert.

Vroegboekkorting tijdens de Kinderboekenweek

Vroeg boeken levert voordeel op. Tot 16 juni 2017 zet De Schrijverscentrale de NBD-Biblion-subsidie in om een speciale Kinderboekenweekkorting te kunnen geven van € 50. Maar wees op tijd, want het NBD-budget is beperkt en op = op.

Aanvragen

Hoe sneller u boekt, hoe groter de kans dat uw favoriete schrijver kan komen. U kunt meteen een schrijversbezoek aanvragen als u bent ingelogd. Heeft u nog geen inlog? Vraag die dan hier aan.