Fotograaf: Mick van hesteren

Guusje Slagter

Geboortejaar 1994

Genre Kort verhaal - Roman - Young adult

Thema's Humor - Psychologie

Leeftijdsgroepen

Groep 7 -8 Basisonderwijs - Klas 1-3 Voortgezet Onderwijs - Klas 4-6 Voortgezet Onderwijs - Jongvolwassenen - Volwassenen - Senioren

“Als je goed kan dromen, is het echt.”

Guusje Slagter. Een kindvriendelijke voornaam, maar een wat hardere achternaam. Op haar 25ste is ze schrijfster van inmiddels drie boeken. Haar laatste boek; Het Kleine Grote frustratieboek is sinds januari 2019 uit en geeft een sarcastische knipoog naar het eindeloos nastreven van ultiem geluk. In Januari 2019 heeft ze haar eerste Tedtalk mogen houden over haar reis en hoe ze zichzelf de afgelopen jaren als schrijfster en persoon heeft ontwikkelt. Op dit moment werkt ze aan haar allereerste roman die in 2020 uitkomt. 

Guusje is te boeken voor lezingen over persoonlijke ontwikkeling en inzichten over onze eindeloze zoektoch naar geluk. Tevens is ze te boeken voor workshops;

1. Een wees eens niet zo gelukkig workshop; Met veel humor doet ze samen met de genodigden opdrachten uit haar boek en geeft ze inzichten over het nastreven van ultiem geluk. 

2. Dit Ben Ik Workshop;  Op een luchtige manier krijgen de genodigden handvaten om beter inzicht te krijgen in zichzelf. Met de mix tussen creativiteit en neurologische wetenschap krijg je binnen korte tijd een uniek inzicht in wie je bent als mens en persoon. 

Publicaties

Het Kleine grote frustratieboek

2019, Blossom Books

16 t/m 80 jaar

Young adult

De Kleine wereldverbeteraar

2017, Aerial

12 t/m 80 jaar

Sprookje

Dit Ben Ik

2016, Aerial

16 t/m 80 jaar

Young adult